MediaTest Clickstream-check

Snel inzicht in het gedrag van bezoekers op jouw website

Onze Clickstream-check is een uitkomst voor urgente vragen over jouw website die snel kwantitatief inzicht vereisen, maar waarvoor een heel UX-onderzoek te uitgebreid is of de gebruikelijke steekproef van n=6 te beperkt.

clickstream

Wanneer de Clickstream check gebruiken?

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • oorzaken van knelpunten op jouw website;
  • belangrijke bezoeker-journeys;
  • helderheid van navigatie op online prototypes

De Clickstream-check biedt de mogelijkheid één of meer gerichte opdrachten (scenario’s) voor te leggen aan vijftig deelnemers, pc/laptop, smartphone en/of tablet.

Waardevolle inzichten

MediaTest geeft de resultaten visueel weer in heatmaps en clickstream-analyses met citaten van deelnemers. Onze rapportage is op maat en geeft inzicht in belangrijke uitkomsten zoals het gemiddeld aantal kliks en de tijd die men nodig heeft om een opdracht te voltooien. Daarnaast geven deelnemers aan hoe makkelijk of moeilijk zij de opdracht vonden en hoe zij het resultaat beoordelen.

Multi-client

Om de kosten relatief laag te kunnen houden, is het onderzoek multi-client. In totaal nemen we zes opdrachten mee. Wees er snel bij!

De kosten per opdracht bedragen € 1.100,- (inclusief rapportage en exclusief BTW).

Wil je ook gebruik maken van de Clickstream Check?

Wil je eens bespreken wat past voor jouw merk of organisatie? Neem dan contact met mij op, ik help je graag verder! Of vul onderstaand contactformulier in.

Isabel

Isabel Druijf | Research Consultant

020-410 00 00 | idruijf@mediatest.nl

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.