UX van website, app, E-zine of nieuwsbrief

UX van website, app, e-zine of noeuwsbrief

expertise-UX

Usabilityonderzoek / UX

UX / Usabilityonderzoek brengt helder de communicatiebehoefte van je doelgroep in kaart. En zet je bovendien op het spoor van knelpunten op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en conversie-optimalisatie. Met de zes kernpunten van het MediaTest Usability Model als leidraad, testen wij alle aspecten van bruikbaarheid van jouw website of app.

Onderzoek naar jouw e-zine of nieuwsbrief

MediaTest helpt je met onderzoek op maat naar de prestaties van je digitale middelen en doet concrete aanbevelingen. Zodat jij je digitale tools kunt aanscherpen tot gewaardeerde communicatiemiddelen met een hoge conversie, die positief bijdragen aan je merk, reputatie en aan de loyaliteit van je klanten. Onderzoek je e-zines en e-nieuwsbrieven!

Gebruikersonderzoek

Met analyse-tools kun je veel meten; bezoekersaantallen, herkomst, klikpaden, etc. Maar wat als je benieuwd bent naar de persoon achter deze meetresultaten en zijn of haar mening over jouw site. Het gebruikersonderzoek van MediaTest geeft je inzicht in het profiel en de attitude van bezoekers / gebruikers van jouw site of app.

Meer weten over Usability (UX)?

Neem contact met mij op! Of vul onderstaand contactformulier in.

Michiel Rotteveel

Michiel Rotteveel | Managing Partner / directeur onderzoek

020-410 00 00 | mrotteveel@mediatest.nl

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.