Stage lopen bij MediaTest

Stage lopen bij MediaTest

MediaTest is een gerenommeerd onderzoeksbureau, gevestigd in Amsterdam op loopafstand van Sloterdijk. MediaTest is gespecialiseerd in media- en communicatieonderzoek. We hebben grote en aansprekende klanten als McDonalds, Rabobank, AVOTROS, Marktplaats en Gemeente Amsterdam. We onderscheiden ons onder andere door onze goed gevulde benchmark en ons brede aanbod in onderzoeksmogelijkheden. Daarnaast hebben we zeer veel kennis in huis. We werken in een klein team waardoor een ontspannen en persoonlijke sfeer heerst op de werkvloer.

stage-mediatest

Uitdagende stage voor studenten met affiniteit voor digitale media en onderzoek

Wij kunnen je een meewerkstage aanbieden, maar wij bieden ook de mogelijkheid om een verdiepende stageopdracht uit te voeren. Zo kun je zelfstandig, doch onder supervisie van een van onze experts, een opdracht of onderzoek uitvoeren of je scriptie schrijven. We staan open voor verschillende onderwerpen en helpen je graag met de uitvoering van een sterk project of onderzoek. Ben je op zoek naar een meewerkstage om persoonlijk te kunnen groeien dan word je betrokken bij alle werkzaamheden: van het maken van een voorstel tot het altijd spannende veldwerk. Een combinatie van meewerken en het uitvoeren van een stageopdracht is natuurlijk ook mogelijk.

Waarom stage lopen bij MediaTest?

Meewerken bij MediaTest is een echte uitdaging. Door het diverse aanbod van onderzoeken en de vari√ęteit in klanten is geen dag hetzelfde. We betrekken je als stagiair(e) bij alle werkzaamheden. Zo maak je kennis met uitdagende onderzoeksvragen, afwisselend veldwerk en alles wat er bij media- en communicatieonderzoek komt kijken. De meewerkstage bij MediaTest is de perfecte manier om gedegen werkervaring op te doen. We verwachten een redelijke zelfredzaamheid maar we sturen de stagiair(e) ook graag in de goede richting mocht dit nodig zijn. Ook bieden wij ruimte voor een verdiepende stageopdracht (zoals bijvoorbeeld jouw scriptie). We staan open voor verschillende onderwerpen en helpen je graag met de uitvoering van een sterk project of onderzoek. In overleg met ons bepaal je het plan van aanpak en werken we het plan strategisch uit.

Gewenst profiel

  • Student HBO of WO
  • Enthousiast over media en communicatie
  • Voor 3-4 dagen per week
  • Flexibel en een zelfstandige werkhouding

Overige informatie?

We zoeken specifiek studenten die enthousiast en gepassioneerd zijn als het gaat om media- en communicatie! We vinden het prettig als de stagiaire minimaal 4 dagen bij ons op kantoor is, de vrije dag is bespreekbaar en de tijden zijn redelijk flexibel. De startdatum is in overleg te bepalen, daarin zijn we heel makkelijk. De ervaring leert dat beschikbaar gestelde stageplaatsen snel gevuld zijn, dus reageer snel. We bieden een stagevergoeding aan die we vooraf met je afspreken.

Stage lopen bij ons?

Voor informatie of aanmelden neem je even contact met mij op.

Stephan van Furth

Stephan van Furth | Managing Partner

020-410 00 00 | svanfurth@mediatest.nl