Werken bij MediaTest

Werken bij MediaTest is werken in een professionele fijne werkomgeving, waarin je uitgedaagd wordt door een enthousiast team met gedreven en ervaren collega’s. Naast hard werken is er aandacht voor elkaar tijdens borrels en teamuitjes.

MediaTest is een gespecialiseerd bureau voor communicatie- en mediaonderzoek. Wij geloven in slim onderzoek, nieuwe technieken en creatieve oplossingen. We combineren dit met onze unieke benchmarks, passie voor media, vakkennis en de allerbeste analyses en rapportages. Onderzoek als strategisch instrument. De onderzoeken hebben betrekking op communicatie in de breedste zin. Van on- en offline communicatiemiddelen (mobiel, digitaal en print) tot gehele campagnes en communicatie-strategieën.

MediaTest is regelmatig op zoek naar versterking. Als er concrete vacatures zijn, dan staan ze hieronder.

Zou je graag bij MediaTest willen werken?

We staan we altijd open om in contact te komen met enthousiaste, gedreven mensen die een bijdrage kunnen leveren aan onze organisatie. Ben jij zo iemand? Zou je graag bij MediaTest willen werken en wil je ons overtuigen van jouw toegevoegde waarde? Stuur dan gerust een open sollicitatie met je CV en een motivatie naar mij. Je krijgt altijd een reactie.

Bart Kleijn | Client Director
020-410 00 00 | bkleijn@mediatest.nl