Kom jij ook naar de MediaTest-ontbijtsessie over podcasts?

Omdat het weer kan: een nieuwe, live, ontbijtsessie van MediaTest.
Dit keer over podcasts en in samenwerking met audio agency Airborne.

Wees welkom op deze gratis bijeenkomst op dinsdag 9 november om 8.00 uur op het dak van Capital-C. Wij zorgen voor het ontbijt

Audio heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Met name het bereik en de populariteit van podcasts zitten sterk in een lift. Wat komt er allemaal kijken bij het goed inzetten van podcasts? Wat zijn de valkuilen? En welke kansen bieden zij voor merken en adverteerders?

  • Welke sprekers kun je verwachten?
    Titus van Dijk (Tonny Media) – over zijn kijk op het audiolandschap en de mogelijkheden van adverteren in podcasts
  • Jeroen de Bakker (Airborne) – over het maken van podcasts en branded audio content in het bijzonder
  • Stephan van Furth (MediaTest) – onder meer over het podcasts-onderzoek dat MediaTest uitvoerde voor de VriendenLoterij en het belang van audio-onderzoek.

Wanneer: Dinsdag 9 november 2021. Inloop vanaf 8:00 uur. Start 8:30 uur. Einde 10.30.
Waar: Capital C – Weesperplein 4B, 1018 XA, Amsterdam
Kosten: geen!

Meld je hier aan voor deze ochtend waarin in je kennis, inzichten en ervaring kunt opdoen (en delen)! Wees snel, we hebben maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. En als je je aanmeldt rekenen we dus ook echt op je komst!

Uiteraard houden we rekening de geldende corona-maatregelen. Alle bezoekers dienen bij aankomst een negatief test resultaat, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs te laten zien via de CoronaCheck app. Zie voor meer informatie voor een testafspraak: https://www.testenvoortoegang.org

ontbijtsessie