Wil jij input leveren voor ons Jongerenonderzoek?

Binnenkort gaan we weer van start met een nieuwe meting voor ons Jongerenonderzoek. Aan ons terugkerende onderzoek doen zo’n 3.000 Nederlandse jongeren mee in de leeftijd van 15 t/m 41 jaar. Wat wil jij van deze doelgroep weten? Heb je ideeën voor algemene onderwerpen om aan hen voor te leggen? Geef jouw ideeën door en wie weet nemen we het mee in onze aanstaande meting! Op basis van alle input bepalen we welke onderwerpen deze keer worden opgenomen.

Heb je een meer specifieke vraag voor deze doelgroep, die alleen relevant is voor de organisatie waar jij werkt? Het is ook mogelijk om jouw eigen vragen voor te leggen aan de Millennials en Gen Z’ers. De uitkomsten hiervan worden alleen met jou gedeeld. Je kan al vijf vragen mee laten lopen in het onderzoek vanaf € 1.000,-.

Geef in dit formulier jouw ideeën door voor de algemene meting of neem contact op met Eline Zwinkels om de mogelijkheden voor jouw specifieke vragen te bespreken. Omdat het onderzoek snel van start gaat, vragen we je om je input door te geven voor 9 maart.

Interessant artikel?

Wil je meer weten over het Jongerenonderzoek? Neem dan contact met mij op, ik help je graag verder!

Michiel Rotteveel | Managing partner/directeur onderzoek
020-410 00 00 | mrotteveel@mediatest.nl